Olajfogók Miskolcon

Olajfogók Miskolcon

Miskolc Déli Tudományos és Technológiai Parkban megvalósuló 10 millárdos beruházás részeként valósul meg a MIA Rising Kft csarnoka. E beruházás közműépítéséhez olajfogókat és fekvőhengeres acéltartályok leszállítását, telepítését (tűzivíztároló) biztosítja cégünk.

7 db CRC olajfogót és 3 db PURECO TS-54 tűzivíztározót rendelt a kivitelező, a Pureco Kft-től. A csarnok megépülésével magas hozzáadott értéket képviselő, termelő és logisztikai cégek azonnali betelepülésére lesz lehetőség azon földterületen, amelyet a XANGA Investment & Development Group vásárolt meg a megyeszékhelyen.

A víznyelőbe könnyen, gyorsan telepíthető 7 db ENVIA-CRC termékünk biztosítja, a lefolyó csapadékvíz megtisztítását. Az olajfogónak nincsenek meghibásodó alkatrészei, a benne lévő szűrőanyag sem veszélyes hulladék, melyek még népszerűbbé teszik az olajfogók piacán. A beruházáshoz a kivitelezést követően azonnal teherviselő, spirál korcolt, körszelvényű, tűzihorganyzott acélcsövekből készített PURECO TS-54 tározókat is szállítottunk Miskolcra, mely biztosítja a MIA tűzivíz tározásához szükséges eszközöket.

A beruházás már idén elkezdődik és tervek szerint, akár már idén el is készülhet a szerkezetkész csarnok.