Green Assist státusz
Dr. Kovács Károlyt a Green Assist szakértői közé választotta

Green Assist státusz

Alapítónkat, Dr. Kovács Károlyt  vizes szakmai vonatkozású, valamint fenntartható finanszírozás, taxonómia és ESG terén végzett tudása, munkája és tapasztalatai alapján a Green Assist szakértői közé választotta.

gassist.png

Mi az a Green Assist?
Az Európai Zöld Megállapodás Beruházási Terv megvalósításán dolgozó szakemberek felismerték, hogy a zöldgazdaságot támogató beruházások előmozdításához szükséges a technikai segítségnyújtás fokozása. Továbbá nélkülözhetetlen a szakértői háttér biztosítása ahhoz, hogy a zöld gazdaságban nagyobb léptékű, környezetünk állapotát nagyobb mértékben is javító zöld beruházási projektek legyenek.

A szakértői csapat  különösen a természeti tőke és a körforgásos gazdaság témakörében segíti a projektötlettel, pályázati koncepcióval rendelkezőket. 

A Green Assist a LIFE program által biztosított, legfeljebb 30 millió eurós finanszírozási költségvetéssel rendelkező kezdeményezés. Célja, hogy segítse az állami és magánbefektetőket a zöld projektekbe történő beruházások elindításában.

A Green Assist keretében elérhető tanácsadói szolgáltatások a CINEA és a DG Environment irányítása és felügyelete alatt működik a magán- és állami kedvezményezettek számára, igény szerint és ingyenesen vehető igénybe.
Büszkék vagyunk arra, hogy Dr Kovács Károly szakértelmével támogathatjuk ezt az egyedülálló kezdeményezést. 

További információl  a Green Assist-ről:  LINK