Highlights of Hungary

Highlights of Hungary

Nagy öröm számunkra, hogy a Highlights of Hungary nagykövete, Rókusfalvy Lili és Pál hivatalos jelöltjei közé választotta a ghánai gyerekeknek készített szemléletformáló társasjátékunkat, a Pipe-it-up Ghana-t. 

A Highlights of Hungary egy non-profit kezdeményezés, amely évente, kategóriák nélkül díjazza a legkiválóbb magyar kreatív teljesítményeket. Célja, hogy a kiválóság, a hazaszeretet és a cselekvő lokálpatriotizmus értékei mentén, évente elismerje és széles körben megismertesse a leginspirálóbb történeteket, valamint közösséget szervezzen azok alkotói és alakítói köré.  A Highlights of Hungary hetedik éve mutatja be a legkiválóbb magyar kreatív teljesítményeket az egész Kárpát-medencében.

A közönségszavazás március 7-én indul majd, a nagyközönségnek két héten keresztül, március 22-ig lesz lehetősége leadni a szavazatokat a kedvenc jelöltjeire, a Highlights of Hungary weboldalán létrehozott szavazófelületen. 

A hivatalos jelölést az alábbi linken olvashatják részletesen:  https://highlightsofhungary.hu/jeloltek-2022/pureco-ghana-projekt