Pureco bemutatja: TRP animációs film
Elkészült saját fejlesztésű, szabadalommal védett, innovatív, költséghatékony és hosszú élettartamú olajfogó termékünkről készített legfrissebb filmünk

Pureco bemutatja: TRP animációs film

Az elmúlt évtizedben több száz kilométernyi új autóút, autópálya épült, amelyek vízfolyásokon és érzékeny, védett területeken haladnak keresztül. A járművek száma is dinamikusan növekszik.

A járművekből az olajszármazékok és nehézfémek az utakra hulló csapadékkal a felszíni, vagy felszín alatti vizekbe kerülhetnek, ezzel károsítva az autópályák és főútvonalak mentén a mezőgazdaságot és a terményeket, közvetve egészségünket is.

Erre kínál megoldást az ENVIA TRP olajfogó berendezésünk, mely vonalas létesítmények (autópályák, repterek, vasúti vágányok) mentén megépített, árkokba telepítve, akár településeken belül is védi a felületről lefolyó csapadékvíz által lemosott szennyeződésektől a befogadó élővízfolyásokat, talajvizeket, és a földtani közeget. 

Saját fejlesztésű, szabadalommal védett, innovatív, költséghatékony és hosszú élettartamú termékünkről készített legfrissebb filmünkben bemutatjuk, hogy a rendszer telepítése gyors és egyszerű, a későbbiekben hatékonyan üzemeltethető, karbantartható és tisztítható. 

Névleges teljesítménye 40-200 l/s közötti, azonban a teljesítmény tovább sokszorozható az ENVIA TRP berendezések bárhuzamos telepítésével. Igy egy műtárgyon belül akár több ezer liter vizet is kezelhetünk. Az elfolyó víz minősége pedig 5 vagy 2 mg/l SZOE határértéknek felel meg.

Az ENVIA TRP termékcsalád teljeskörű megoldást nyújt környezetvédelmi szempontból, emellett olyan előnyöket biztosít a beruházóknak, kivitelezőknek és az üzemeltetőknek, amit más berendezések nem.