Pureco Bulgária tervezői találkózója

Pureco Bulgária tervezői találkózója

Az egyik legújabb Pureco vállalat, a Pureco Bulgária két városban, Plovdivban és Stara Zagorában tartotta tervezői konferenciáját október 15-17. között. A program egy egynapos workshop volt Plovdivban, és egy hétvége Stara Zagorában, bolgár tervezők aktív részvételével. 
Svetoslav Obretenov, a Pureco Bulgária ügyvezetője bemutatta a bolgár leánycég tevékenységét és fókuszát. Ezt követően Dózsa Péter, a Pureco Idea Kft. ügyvezető igazgatója tartott előadást a Pureco Kft. legújabb termékeiről és szolgáltatásairól. 
A bolgár fióktelep általános áttekintése után a nap fő témái a csapadékvíz kezelése, tározása, elvezetése és szikkasztása voltak. Több információ a csapadékvíz kezelésről: csapadékvíz

Ezek után, részletes áttekintést adott a Ventus biofilter családról. A levegő tisztítására kifejlesztett termékcsoport igazi újdonságnak számított a maga sokrétű alkalmazási lehetőségeivel. A termékről itt tájékozódhat részletesebben: Ventus 

A cégbemutatók után egy kötetlenebb workshopra került sor az összes résztvevővel. Obretenov úr igazán elégedett volt a résztvevők számával és elkötelezettségével, és elmondta, hogy ez az élő konferencia hiánypótló esemény volt a partnerek és a potenciális ügyfelek számára.  A résztvevők szintén nagyon elégedettek voltak a programmal, és üdvözölték az eseményt, amely az első volt a COVID világjárvány kitörése óta.