Pureco elismerés
A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének A „KÖRNYEZET VÉDELMÉÉRT” díját vállalkozás kategóriában idén a Pureco nyerte el

Pureco elismerés

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége által éltere hívott Környezet Védelméért Díj a magyar környezetipar legrégebbi szakmai elismerése 2001 óta. 

Ez a díj nem csupán hagyomány, hanem egy platform a legkiválóbb környezetipari gyakorlatok megosztására és az ötletek cseréjére.  
A szakmai zsűri a döntésével olyan kiemelkedő tevékenységeket díjaz, amelyeket a társadalom érdekében, a környezet terhelésének csökkentése, a környezetszennyezések megszüntetése, a fenntarthatóság és a körforgásos gazdasági modell érvényesítése érdekében végeznek.

A környezet védelméért díjra a csatornázatlan területek szennyvíztisztítására kifejlesztett, 100% szippantott szennyvíz tisztítását végző Septopure® technológiával neveztünk az idei megmérettetésre, és rendkívül nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Díj odaítélésével cégünk kiemelkedő környezetévdelmi tevékenysége országos elismertséget tett szert.

„A Környezet Védelméért” Díj ünnepélyes átadására a KSZGYSZ hagyományos, nagyszabású Országos Találkozójának keretében került sor. Horváth Bálint, a Pureco ügyvezetője a Díj átvételekor mondott köszöntő beszédében kiemelte, az elismerés nem csak egy díj számunkra, hanem vállalatunk elkötelezettségének és hosszú távú stratégiájának tükröződése is, egy olyan vállalté. amely nemcsak nevében, de alaptevékenységét
tekintve is tevőlegesen járul hozzá környezetünk tisztaságának megőrzéséhez.