Pureco termékek Nyíregyházán

Pureco termékek Nyíregyházán

Termékeink ezúttal Nyíregyházán bizonyíthatják, eddig már sok más hazai és külföldi helyszín után kiváló minőségüket, teherbíróságukat. Az újabb megállapodás a Pureco Kft és a nyíregyházi Sóstó-Gyógyfürdőt fejlesztő KE-VÍZ 21"Zrt. között született, felkészült kollégáink hosszas előkészítő munkája eredményeként. 
A nyíregyházi székhelyű 25 éves KE-Víz Zrt. nagy múlttal rendelkezik a legkülönbfélébb nagyprojektek sikeres kivitelezésében legyen az kórház, iskola, szennyvíztisztító vagy akár útépítési feladat. 
A Sóstó-Gyógyfürdő Nyíregyháza egyik ékessége, melyet a város tüdejének is nevezett Sóstói-erdő övez. A gyógyvíz részben természetes részben már egy folyamatosan fejlődő, medencékkel, élményfürdővel kiegészített létesítményt is ellát. A létesítmény fejlesztéséhez szállítja cégünk 5 féle termékét a kivitelező KE-Víz Zrt-nek. 
tnp.png

PURECO TNP 125-2-A olajleválasztót, melynek nagy előnye, hogy súlya mindössze 5-6 %-a a betonból készült berendezésekének. A termék tömege, illetve mérete miatt könnyen szállítható és egyszerűen telepíthető. A hullámosított spirál szerkezetük maximális teherbírást biztosít. A berendezések telepítés és visszatöltés után azonnal teherviselővé válnak. A beruházáshoz 125 l/s teljesítményű rendszert szállítottunk. 

02_pureco_tubo-02.jpg
PURECO TS-136 záportározót is rendelt a kivitelező, mely a csapadékvíz-tározás leginnovatívabb megoldása a spirál korcolt, körszelvényű tűzihorganyzott acélcsövekből álló tározó rendszer, 800-2900 mm átmérő tartományban. A szállíthatóság figyelembevételével a csöveink 3-13 m hosszúságban készülnek, a különálló csőszakaszok pántok alkalmazásával csatlakoztathatók egymáshoz. A beruházáshoz 1,6 m átmérőjű és 68 m hosszú, bruttó 136 m3 térfogatú rendszert szállítunk speciális vízzáró pántolással, helyszíni technológiai szereléssel biztosítunk. 

dsc_1901-1.jpg
A megrendelés része még a 65db PURECO X-BOX SP szikkasztódoboz, mely PP anyagú, és az Enregis Controlbox szikkasztódoboz, mindkettő 600x600x600 mm. Alkalmas közutak és utcafelületek mentén vonalas vízelvezőként is. A 60 cm magas elem teljes egészében kompatibilis a Controlbox-al, a csatlakozó elemek pedig megegyeznek a többi szikkasztórendszer elemeivel. Alkalmazható víztározásra, valamint a felszín közelében is síkbeli szikkasztórendszerként. 
A nagy térfogat és az egyszerű kezelés minimalizálja a beépítési költségeket és lehetővé teszi a tervezőknek a műszakilag korszerű, de kedvező árú csapadékvíz visszatartó és szivárogtató rendszerek tervezését.

Bízunk benne, hogy berendezéseink segítségével a már most is jó színvonalú gyógyfürdő egy igazán korszerű, minden igényt kielégítő, fenntartható és a természeti környezetet is kímélő létesítmény lesz hamarosan.