Pureco újra az IFAT-on

Pureco újra az IFAT-on

Innovatív és szakmai szempontból minden tekintetben úttörő tevékenységet folytató, nemzetközi cégként külön öröm számunkra, hogy idén is kiállítunk a több mint százharmincezer látogatót vonzó nemzetközi környezetvédelmi seregszemlén, a müncheni IFAT szakvásáron 2024. május 13-17. között.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy IFAT részvételünk cégcsoport szintű, azaz társcégeink  (Pureco-Tradeland Kft., és Puraset Kft.) nemzetközi érdeklődésre számot tartó víztisztítási technológiáit is bemutatjuk standunkon. Valamint társkiállítónk a magyar vízügyi ágazat exportképes tudásának, termékeinek, megoldásainak és szolgáltatásainak fejlesztését, nemzetközi piacra lépését támogató nonprofit szakmai szervezet, a Hungarian Water Partnership is.

Megjelenésünk központjában az ENSZ által is nevesített, a fenntartható fejlődési célok teljesülését felgyorsító technológiánk állnak. Az egyedi, 100% szippantott szennyvíz tisztítására kifejlesztett megoldásunk, a Septopure technológia , melyet Ghánában már három településen sikeresen alkalmazunk. Továbbá társcégünk, a Puraset Kft. egyedi, moduláris víztisztító termékét, a PurAID® rendszert élőben is bemutatjuk a standunkon. 

2024. május 15-én 17:00 órai kezdettel a standunkon Meet the Hungarian Water Industry címmel borkóstolóval egybekötött szakmai rendezvényt szervez a Hungarian Water Partnership, melyre szeretettel várjuk partnereinket is. További információért kattintson IDE!