Tervezői Találkozó

Tervezői Találkozó

Nagy sikerrel zárult cégünk évente megrendezett, tervezőknek szóló konferenciája, melyet idén szeptemberben Bükfürdőn tartottunk.

_dsc1041.jpg

Fontos számunkra, hogy minden esetben komplex megoldási javaslatot adhassunk tervező partnereinknek, így nemcsak innovatív, megbízható, költséghatékony csapadékvíz- kezelési termékekkel, hanem azok rajzaival, beépítési tanácsokkal, valamint akár méretezési kérdésekben is álljunk rendelkezésükre. Megoldásközpontú hozzáállással és innovatív személettel törekszünk évről-évre termékpalettánk tökéletesítésére, szélesítésére. Cél, hogy minél több információhoz egy kézből juthassanak hozzá, és ezzel időt és energiát takarítsunk meg számukra.

Ennek jegyében szerveztük immár harmadik alkalommal a Pureco Tervezői Találkozót, az újdonságainkat bemutató szakmai egyeztetést, megbeszélést, közös gondolkodást. Az ország minden tájáról közel hatvan mélyépítő tervező kollégát köszönthettük idei rendezvényünkön, ahol a víziközműrendszerek finanszírozási kérdéseiről, jövőképről és trendelemzésről éppúgy hallhattak szakértői előadásokat a résztvevők, mint ahogyan új termékeinkről, megoldásainkról és a nemzetközi piacokon zajló projektjeinkről.

_dsc1162.jpg

Az eseményen résztvevők értesülhettek továbbá a cég által kiírt Tervezői Pályázat részleteiről, mely ötletpályázat keretében 2022. december 31-ig várjuk a piacon még nem elérhető, új csapadékvíz-kezeléssel, ivóvíz- vagy szennyvíztisztítással kapcsolatos termékek, megoldások fejlesztésére vonatkozó pályázati anyagokat.