Miért a Pureco?
Miért jó nálunk dolgozni?

Miért a Pureco?

Miért jó nálunk dolgozni?

Tiszteljük vizeinket és minden nap azért dolgozunk, hogy hazánkban és a nagyvilágban minél több helyen legyen egészséges és elegendő víz, mindezt úgy, hogy a már használt vizet meg is tisztítjuk, hogy a környezetünk hosszú távú fenntarthatóságára is ügyeljünk!

_dsc6732.jpg
Cégünk, fennállásának 15. éve után is dinamikusan növekszik, büszkék vagyunk arra, hogy kollégáink között vannak, akik már a kezdetektől velünk dolgoznak és arra is, hogy eközben az új kollégák is megtalálják a helyüket.

_dsc0078.jpg
Miért jó nálunk dolgozni?

Mert Magyarország egyik meghatározó vállalatcsoportjában dolgozva az egyik legnemesebb feladatot végezzük: tiszta vizet biztosítunk.

_dsc5325.jpg
Rengeteg a teendő ezen a téren itthon és a fejlődő országokban egyaránt, rengeteg lehetőség áll előttünk.

Lehetőségünk van hazai és nemzetközi piacokon egyaránt ismert és elismert kiváló minőségű termékek és innovatív technológiák fejlesztésében részt venni.

kep1.png
Modern technológiával körülvéve, stabil környezetben dolgozhatunk minden egyes nap.

Közös értékek mentén együtt és egymásért dolgozunk.

Gondoskodó munkáltatóként, erős szociális hálót nyújtunk munkavállalóinknak, és fontosnak tartjuk a munka-magánélet egyensúly megteremtését, fenntartását, ezen felül versenyképes juttatási rendszert működtetünk (pl. cafetéria rendszer, juttatások).

Nálunk kiválóan működik a home-office.

ho.jpg
Nálunk multinacionális környezetben, nemzetközi projekteken is dolgozhatsz.

0w3a4540.jpg
Nemcsak munkát kínálunk, hanem karrierlehetőséget. Számos csapatépítő programon, rendezvényen, szakmai meetupon és konferencián vehetsz részt. 

Itt minden adott a szakmai fejlődéshez: a tudásba fektetünk és képzésekkel is segítjük szakmai fejlődésedet.