Marketing Gyémánt Díj

Marketing Gyémánt Díj

A marketingkommunikációs szakmában a legtöbb szakmai díj a nagy ügynökségek és a multinacionális vállalatok kiváltsága, akiknek nagyobb marketingbüdzsé áll a rendelkezésükre. A Marketing Diamond Awards küldetése, hogy teret adjon a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára is. Célja továbbá a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, valamint segítse a marketingszakma kisebb szereplőit a minél színvonalasabb marketingtevékenység végzésében.

Idén is elindultunk a megmérettetésen, egy összetett kategóriában: a munkáltatói márkaépítésben.

Mit is jelent ez számunkra? Munkaadói márkaépítésünk szerteágazó eszközei mind egy célt szolgálnak: értékes munkakörnyezet kialakítását. Ennek keretében fontos számunkra a kollégák számára vonzó munkahelyi környezet, a belső kohézió és a csapatszellem erősítése. Ezen belül is kiemelt szerepet kap a régi csapattagok és az új kollégák közti jó együttműködés kiépítése, a gördülékeny belső kommunikáció megléte, cégünk munkavállalók általi pozitív megítélésének erősítése. 

Jelenlegi pályázatunkban a 2023-as évben végzett munkáltatói márkaépítést mutattuk be, mert ez az évünk kiemelkedő volt ebben a tekintetben is. Év elején külön szervezeti egységet alakítottunk ki a HR feladatoknak, felvettünk egy profi HR vezetőt, új eszközöket vezettünk be a belső kohézió erősítésére, cégünk értékrendjével, stratégiájával való azonosulás támogatására.

2023-ban célul tűztük ki, hogy tiltások és újabb szabályok felállítása helyett a belső kohézió erősítésére, az egyéni igényekre, valamint a közös programok szervezésére koncentrálunk. Emellett az önálló HR terület kialakításával erősítjük a toborzási vonalat, ezzel új kollégákkal is tudjuk frissíteni a meglévő csapatot. Ezzel a külső-belső párhuzamosan zajló eszközrendszerrel a vállalati kultúra elemeinek a belső marketinggel történő alakítását, a vonzó munkahely image erősítését céloztuk meg. 

A díjátadóra a Trendfórum szakmai konferenciát követően került sor Budapesten. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy idén egy újabb csillaggal gazdagodott a kommunikációs dicsőségfalunk!