Egerben is Ventus

Egerben is Ventus

Konténeres biofilter berendezésünkkel, óránként 2 800 köbméter levegő megtisztításával szagtalanná válik az egri szennyvíztiszító telep üzemeltetése
 Az egri szennyvíztisztító telep rekonstrukciójának célja a meglévő szennyvíztisztító szennyvízvonalának korszerűsítése, szennyvíziszap vonalának fejlesztése, valamint a szennyvízcsatorna-hálózat bővítése. A fejlesztés kiterjed a telep szagtalan működtetésére, melyhez a Pureco szállította Ventus biofilter rendszerét. A berendezés a lefedett előülepítő medencék bűzös levegőjét szívja el, ezzel szaghatás nem terheli a környezetet és az előülepítők beton műtárgyait is megvédjük a betonkorróziótól.
 
 VENTUS C biofilter speciális, megerősített HDPE építőelemekből készül, így vegyszerálló és robusztus kivitelű, automatikusan működik, gyakorlatilag csak karbantartást (töltetcsere 5-7 évente) igényel. Örömmel tölt el minket, hogy ezzel a nagy kapacitású VENTUS biofilter berendezésünk immár nemcsak Pécs városában  a Megyeri úti átemelőnél, hanem Egerben is hozzájárulhat a levegő tisztaságához.

Méretei:
Hosszúság: 10,65 m
Szélesség: 2,0 m
Magasság: 2,1 m
Töltet mennyisége: 25 m3