PurecoVíztiszta megoldások

A Pureco Kft. 100%-ban magyar tulajdonú nemzetközi vállalat több, mint 10 leányvállalatával fejleszti, gyártja és értékesíti a fenntartható és megfizethető vízgazdálkodási megoldásait, termékeit és technológiáit több, mint 20 országban és 4 kontinensen. Emellett több teljeskörű víz és környezetgazdálkodási projektet irányítunk a tervezési szakasztól a megvalósításig. Főként saját fejlesztésű, részben szabadalmaztatott termékekkel és szolgáltatásokkkal gondoskodunk a környezet védelméről.   
Megoldásaink az esővízgyűjtés, kezelés, tárolás és visszaforgatás valamint ivóvíz és szennyvízgyűjtés és elosztási rendszerek létrehozására is kiterjednek. Az ivó- ipari-, depónia- és egyéb szennyvíztisztítás is tevékenységeink körébe tartozik (www.purecoreferences.com ). A magas minőség mellett a PURECO nagy hangsúlyt fektet a költséghatékonyságra.

Büszkén jelenthetjük be, hogy két megoldásunk, a PurAID® ivóvíztisztító berendezésünk és egy egyedi szennyvízkezelési megoldás (Septopure®) felkerült az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok felgyorsítását segítő technológiák listájára.  Az alábbi linkeken olvashat erről bővebben: 

https://sdgs.un.org/partnerships/sustainable-safe-drinking-water-supply-rural-areas-point-technology-giving-instant

Affordable wastewater treatment technology to treat 100% liquid waste (faecal sludge) for a value of less than €45 per capita and less than €10 per capita/year supply cost | Department of Economic and Social Affairs (un.org)

A termékfejlesztés, design és gyártási feladatok mellett az egyes termékek beüzemelési, működtetési és karbantartási költségeinek optimalizására is odafigyelünk. Megoldásaink finanszírozására is tekintettel vagyunk különösen a nemzetközi és fejlődő piacokon megvalósuló projektjeink esetében. Magyarországon elsőként valósíthattunk meg olyan  nemzetközi szennyvízkezelési projektet, melyet az EXIM bank finanszírozott. 

Kattintson IDE a bővebb cégportfoliónkért. 

Kattintson IDE cégcsoportunk ESG alapú döntéselőkészítő tevékenységének megismeréséhez!

 

Csapadekviz-kezeles

Csapadékvíz-kezelés

Az esővíz az egyik legfontosabb természeti kincsünk, a lehullott csapadékvíz gyűjtése, tisztítása, tárolása, felhasználása hozzájárul legfontosabb célkitűzésünkhöz: a vizek mennyiségi és minőségi védelméhez. Alapvető feladatunk ezért, a csapadékvíz összegyűjtése és tisztítása, újrafelhasználása és a természetes környezet állapotának megőrzése, mely csak komplex megoldásokkal valósulhat meg.

Termékkínálatunkban megtalálhatóak a szabadalmaztatott olaj és zsírleválasztók, nagy felületek víztelenítésére szolgáló kombinált acél és betontartályos olajleválasztók, egyedülálló műanyag csapadékvíz-elvezető rendszerek, a tűzivízre is alkalmas szikkasztó és tároló berendezések.

Ivoviztisztitas

Ivóvíztisztítás

Tiszta ivóvizet mindenkinek! A meglévő vízkészletek védelmére és megőrzésére, valamint az ivóvíz biztosítására többféle módszer létezik. Mérnöki szempontból ez a feladat elsősorban a fenntartható, hatékony és környezetbarát vízgazdálkodási tervek, technológiák és megoldások kidolgozásáról szól. A Pureco speciális membránmegoldásokat kínál az ivóvízkezelés területén. A megfelelő minőségű ivóvíz biztosítására konténeres, mobil vízkezelő rendszerek is rendelkezésre állnak. Ezek a rendszerek felszíni vízből állítják elő az ivóvizet, vagy a másodlagos vízforrások újrahasznosítására és újrafelhasználására mezőgazdasági vagy ipari vizet. Ezenkívül speciális technológiát kínálunk az arzén és a fluorid eltávolítására. Korábbi sikeres projektjeink között a víztisztítási feladatok mellett a felszíni folyóvizekből történő felszíni kivétet biztosító létesítmények, vízkezelő berendezések építését és gyártását is terveztük és irányítottuk.

Szennyviztisztitas

Szennyvíztisztítás

Szakértelmünkre és kiváló termékeinkre alapozva el tudjuk végezni az elavult szennyvíztisztító telepek rekonstrukcióját, vagy új rendszerek kiépítését - mind a csatornahálózaton keresztül érkező mind a szippantott szennyvíz megtisztítását végző rendszerek esetén. Emellett kiegészítő szolgáltatásokat is nyújtunk azoknak a partnereinknek, akik a rendszerek üzemeltetésével és karbantartásával foglalkoznak. A települési szennyvíztisztítási technológiák körében mechanikus tisztítást, biológiai tisztítást (aktív iszap technológia, SBR, rögzített fólia rendszerek, membrán bioreaktorok), harmadlagos tisztítást, a felesleges mennyiségű aerob iszap kezelését is el tudjuk végezni. Nagyobb hatékonyság érdekében a BIOCOS (kombinált biológiai rendszer) technológiát javasoljuk, mely az aerob aktivált iszapos módszer továbbfejlesztett változata.  A BIOCOS egyesíti a hagyományos áramlási rendszerek és az SBR medence előnyeit. Egyedi megoldást kínálunk az összegyűjtött szippantott víz kezelésére is.

Vizikozmu

Közműépítés

Megbízható és tartós megoldásokat kínálunk mind az ivóvíz, mind a csatornahálózatok vízellátásához.  Gömbgrafitos öntöttvascsövek (GÖV) fenntartható tulajdonságait innovatív terméktechnológiákkal, szakértelemmel és ügyfeleink igényeinek pontos ismeretével a viziközmű területén is versenyképesek vagyunk. A másik típusú, hosszú élettartamú, korrózióálló, kis súlyú üvegszál erősítéses poliészter (ÜPE) csöveink költségtakarékos, hatékony megoldást jelentenek a víz szállítására, alacsony üzemeltetési és fenntartási költségekkel. 

 

levegotisztitas

Levegőtisztítás

Ipari tevékenység kellemetlen szagok nélkül? A Ventus Biofilterek komplex levegőtisztító megoldásaival ez lehetséges. A kellemetlen szagok gyakran együttjárnak az ipari tevékenységekkel, különösen a települési szennyvíz összegyűjtése és tisztítása valamint a szennyvízcsatornarendszerek közelében, hulladéklerakókban és komposztáló üzemekben de az élelmiszeripar és a vegyipari tevékenységek során is előfordulnak. A VENTUS Biofilter rendszer a mikroorganizmusok biológiai lebonthatóságát használja ezzel környezetbarát, fenntartható és biztonságos megoldás a szagproblémák kiküszöbölésére. Első VENTUS bioszűrőinket az általunk épített szivattyútelepeken és szennyvíztisztító telepeken tesztelték. Az első sikeres tesztelési folyamat után tökéletesítettük a termékpalettát. Jelenleg öt különböző biofilterrendszerből választhatnak partnereink, akik a fenntartható szagtalanítási megoldást preferálják. 

 

Egyeb termekeink es technologiaink

Egyéb termékeink és technológiáink

Kiegészítő termékek átfogó választékát kínáljuk partnereinknek. A csatornarácsokat, aknafedeleket különböző gyártók közül választottuk ki és saját termékválasztékunkhoz illesztettük. Ha szüksége lenne ezekre a termékekre, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és kérje tanácsukat a tökéletesen illeszkedő rácsok, fedelek megtalálásához.